Udliciter SoMe-delen til digital marketing bureau

16 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Udliciter SoMe-delen til digital marketing bureau

Vi skal ikke så mange år tilbage, før det med at have en hjemmeside som virksomheder var noget, som man virkelig overvejede, om det var nødvendigt; men nu kan man næsten godt sige, at hvis man ikke har en hjemmeside, så tror folk dårligt nok, at ens virksomhed findes.

Så kan det godt være, man har et CVR-nummer, at man har en firma-adresse og et fysisk kontor, men kunderne vil næsten tro, at man så er et falsk firma, hvis man ikke kan præsentere en selvstændig hjemmeside med information om ens virke – gerne sammen med en webshop.

Men selvom kunderne skal stadig søger efter en på nettet, og de finder frem til dig ved at søge på de korrekte ting, så har tiden allerede udviklet sig til, at kunderne regner med at finde dig på diverse sociale platforme.

For de fleste af os bevæger os jo på disse platforme, hvor vi bliver sendt ud på hjemmesider af ren retning; det er mest, når vi skal søge os frem til noget bestemt, at vi går til nettet og ikke omvendt.

Derfor bliver man næsten også nødt til at være tilstede på disse sociale platforme, men man skal vælge dem, hvor ens kunder er, man skal sætte dem indbydende op, og man skal have nogle, der er klar til at kunne svare på spørgsmål, der lander herfra.

Noget af dette kan afhjælpes via et digital marketing bureau, der kan sætte meget af det og vejlede i, hvordan man skal gøre det.

Så kan man få en medarbejder til at klare det videre forløb, og hvis man oplever, at det er her, kunderne er, så er det også her, man måske skal ansætte en hel person til at tage sig af det fremover.

Nogle af disse bureauer vil gerne hjælpe en videre herfra, men det er bedst, hvis man kan overtage det selv.

Flere nyheder