Tre kager du hurtigt kan lave, når du får uindbudte gæster

11 februar 2019 Emilie Ann Jacobsen
Tre kager du hurtigt kan lave, når du får uindbudte gæster

Vi kender det vist alle sammen, pludselig er der nogle gæster, der ringer på og bliver i meget længere tid, end vi havde regnet med. Det er rigtig hyggeligt, men som vært kan det også være lidt ubehageligt. For du har jo slet ikke noget lækkert at byde på. 

I det tilfælde findes der heldigvis en række forskellige former for kage, som du hurtigt kan lave. Vi har fået inspiration fra online kogebogen dk-kogebogen.dk til de tre, vi nævner her. 

1. Banankage

Det er hurtigt for dig at røre ingredienserne til en banankage sammen. De fleste af os har ingredienserne i køkkenet, hvilket gør, at du ikke behøver at løbe ud at købe dem. Har du chokolade, du kan hakket, vil det være prikken over i’et i forhold til denne kage. Den skal kun bage i 30 minutter, og stort set alle kan lide en lækker og svampet banankage. 

2. Chokoladekage 

Har du ikke bananer, kan du i stedet kokkere en lækker chokoladekage til dine gæster. Til den skal du bruge nogenlunde de samme ingredienser som til banankagen, men skal enten smelte chokolade eller komme kakao i i stedet. Den er dog lige så  hurtig for dig at røre sammen, og derefter skal den ikke have lang tid i ovnen. 

3. Sandkage

En sandkage er også meget nem for dig at tilberede. Den består bare af smør, æg, hvedemel og sukker. Hvis du vil give den lidt mere smag, kan du for eksempel komme citron i, eller tilføje noget vanilje. Hvis du ikke har så mange ingredienser i køkkenet, er den derfor også oplagt for dig at tilberede. 

Der er altså ingen grund til at få sved på panden over, at der pludselig kommer uventede gæster. I løbet af lidt over en halv time kan du have en lækker nybagt kage klar til dem. 

Flere nyheder