Sådan forlænger du sommeren

19 januar 2021 Maya Hindsberg

Sommeren er dejlig. Man kan sidde udenfor og hygge sig til sent på aftenen med vennerne og et glas vin. Men som efteråret nærmer sig, begynder regn og blæst at snige sig ind over landet og det kan nemt virke som om, man ikke kan side og hygge i haven. Det behøver det heldigvis ikke. Der er nemlig op til flere måder at forlænge ens tid i haven og tit kan det løses med f.eks. en overdækket terrasse. Overdækket terrasse priser behøver nemlig ikke at være noget, der vælter økonomien.

Parasol med barduner

Hvis du gerne vil have en billig løsning, kan du overveje at overdække din terrasse med en stor parasol. Det er nemlig både nemt, billigt og hurtigt. Det er dog vigtigt, at du køber en rigtig god og tung parasolfod, da du ellers risikerer, at parasollen vælter, hvis det f.eks. blæser, hvilket det jo gør, når det er efterår. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, kan du montere barduner, som fastgør parasollen til huset, et træ, et hegn eller lignende, så den ikke blæser væk. Hvis du vælger at bruge barduner, kan det være en god ide at sætte aluminiums-sejlringe i kanten af parasollen. På den måde kan du slå den ned uden problemer.

Byg en veranda

Hvis du gerne vil have en mere holdbar løsning, kan du overveje en veranda med fast tag. Det er en god mulighed, hvis i er meget ude. Det koster dog væsentlig mere end f.eks. en parasol, men holder også meget længere. Det er dog værd at overveje om en veranda passer til måden huset er konstrueret, og hvad der evt. skal til for, at den passer med husets stil. En veranda kommer nemt til at koste imellem 15.000 og 30.000 afhængig af, hvad du vælger af materialer, og det er ofte også en god ide at få hjælp af en arkitekt, så du ved, den passer til dit hus.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv