Rocna anker – enkelt og funktionelt

30 september 2020 Astrid Pedersen

Er du netop kommet i besiddelse af en båd til fritids sejlads – og glæder du dig til at tage den i brug i løbet af den kommende sæson? Så bør du udnytte de kolde måneder til at få båden sat i stand, og tjekke op på diverse ombord værende udstyr. Det er vigtigt at alting er i orden, lige fra de moderne elektroniske navigation og kommunikations apparater til det allermest fundamentale tilbehør – for eksempel dit anker.

Et funktionelt anker er måske blandt de vigtigste elementer ombord på din båd. Med et anker kan du fastgøre skibet på åbent vand, og ikke altid være nødt til at lægge til i en marina eller ved et red i en havn. Det kan være rigtig hyggeligt at tilbringe natten eller måske flere dage i stille omgivelser ud for en af Danmarks billedskønne kyster. Og med det rette anker kan du være helt tryg ved at båden ikke driver til havs mens I sover.

Køb et Rocna anker – det betaler sig

Hvis du leder efter et stærkt og på samme tid let anker med en god holdkraft og et moderne design kan du med stor fordel vælge et Rocna anker. Rocna ankret er en innovativ version af det kendte plovanker – en anker type som graver sig fast i havbunden frem for at benytte sig af vægt.

Et Rocna anker er et letvægts anker som samtidig fylder meget lidt. Der ud over vil du med et Rocna anker kun have brug for eet eneste anker ombord på din båd, hvilket eliminerer behovet for mere end et enkelt ankerspil. Og så vil du samtidig altid kunne finde et Rocna anker som passer perfekt til din båd uanset dennes størrelse.

Du sparer altså en del plads ved at udstyre din båd med et Rocna anker. Find det rette anker på baadbiksen.dk

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv