Registrer altid selv dit domæne

29 september 2021 Emilie Ann Jacobsen

Når du har valgt, hvilket domæne du vil bruge til din hjemmeside, bør du altid selv registrere det. Dermed kan du være sikker på, at du ikke får problemer senere hen. Det er måske en anelse mere besværligt for dig at registrere dit domæne selv, men det vil være det værd, at du ikke får problemer senere hen. 

Hvis du får en anden til at registrere dit domæne, det kan for eksempel være et bureau, kan det tage tid for dem at overflytte domænet til dig, hvis du ikke længere vil bruge dem. Det kan skabe problemer i forbindelse med, at du flytter til et andet bureau, eller du bare gerne vil styre tingene selv.

Er du i tvivl om, hvordan du skal købe dit domæne, kan du se nærmere på ledigedomæner.dk. Det er en stor webshop, der guider dig til, hvordan du kan vælge det rette domæne og det rette webhotel til din hjemmeside. Se mere her

Test forskellige domæner af, inden du vælger 

Inden du bestemmer dig for et domæne, er det en god ide, at du bruger en domænetester. På den måde kan du finde ud af, om domænet er ledigt. En god test kan også være, at du prøver at fortælle andre om dit domæne.

Navne på hjemmesider spreder sig ofte via word of mouth. Hvis andre ikke hurtigt kan afkode navnet på din hjemmeside, og hvordan man staver det, kan det måske bedre betale sig for dig, at du vælger et andet navn. I det tilfælde vil folk nok også have svært ved at huske det, når de sidder foran computeren.

Der er altså en række forskellige detaljer, som du bør tænke over, når du skal vælge et domæne. Det bør dog heller ikke være noget, som du går helt i stå over – det er jo bare det første skridt i forhold til at starte din hjemmeside. 

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv