Parkeringsopsyn ved professionelle parkeringsvagter

08 juni 2021 Astrid Pedersen

Mangler du hjælp til at administrere dine private parkeringspladser? Så kan du med fordel kontakte UnoPark.

Hvorfor skal jeg lade UnoPark forestå parkeringsopsyn?

Når du lader UnoPark varetage din parkeringsløsning, kan du roligt regne med en service i topklasse. UnoPark har igennem de seneste mere end ti år betjent glade og tilfredse parkeringskunder over hele Danmark og ved derfor præcis, hvordan den kage skal skæres.

Hos UnoPark vil der altid blive taget udgangspunkt i netop dine ønsker og præferencer samt dine parkeringspladsers størrelser og dispositioner. Der er ingen one size fits all-løsninger hos UnoPark, som altid vil møde dig i øjenhøjde og altid vil basere din parkeringsløsning på netop dine individuelle behov.

Du vil desuden altid få tilknyttet en personlig parkeringskonsulent, som har til opgave at varetage netop din parkeringsløsning.

 

 

I tæt samarbejde med dig vil konsulenten sørge for, at der bliver sammensat en parkeringsaftale, som passer perfekt til dine parkeringspladser. Denne kan eksempelvis indeholde regelmæssigt parkeringsopsyn og parkeringskontrol alt efter dine ønsker og dine parkeringspladsers udformning.

Professionelt parkeringsopsyn og parkeringskontrol

Hos UnoPark finder du udelukkende veluddannede og erfarne parkeringsvagter, som er fuldt rustet til at forestå parkeringsopsyn på dine parkeringspladser og samtidig har de nødvendige beføjelser til udstedelse af bødeforlæg. Og UnoPark skal nok sørge for at inddrive de skyldige beløb.

Nem administration af parkeringsløsning med UnoPark

Med UnoPark får du ikke blot en på én og samme tid professionel og personlig service i forbindelse med udarbejdelse af din parkeringsløsning. Du får også nem adgang til administration af dine parkeringspladser via en online løsning, som kan tilgås via såvel computer som gennem en app, der installeres på tablet og smartphone. På den måde kan du eksempelvis udstede og tilbagekalde parkeringstilladelser uanset hvad tid på døgnet det er, og hvor du befinder dig.

Læs mere på https://unopark.dk/, og start en uforpligtende dialog.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv