Oplev sundhedsmæssige fordele ved at strikke

10 marts 2020 Michelle Løhde Nielsen
Oplev sundhedsmæssige fordele ved at strikke

Det er efterhånden blevet mere og mere populært at strikke. Det er ikke længere ens bedstemor, man udelukkende ser med strikketøjet i hænderne, men i dag ser man det hos alle aldre. Man ser det stadig hos de ældre, men man ser det i høj grad også hos de unge. 

At strikke er godt for sundheden 

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at strikke. Først og fremmest kan det fungere som et form for pusterum. Det kan være med til at reducere stress – også selvom det bare er 10 minutter om dagen. Når du strikker, så laver du nemlig ofte ikke så meget andet end at have fokus på de små strikkebevægelser.

Når man strikker, kommer man ofte i en følelse af flow, hvor man glemmer tid og sted. Ens tanker og problemer kommer på afstand for en stund, og så får man ofte fornyet energi til at håndtere det på en ny og bedre måde.

En følelse af fællesskab og samhørighed 

Udover at strikketøjet kan give et pusterum for en i den travle hverdag, så kan det også være med til at skabe en følelse af fællesskab og samhørighed. Der findes nemlig strikkeklubber, festivaller og meget mere, hvor man samles om denne hobby. Der er derfor også rig mulighed for at skabe nye venskaber igennem strikning. 

Kom godt igang med at strikke

Så hvis du ikke allerede strikker, så er der gode grunde til at komme igang. Når man beslutter sig for et nyt projekt, så skal der typisk ikke gå for lang tid før, at man kan komme igang. 

Hvis du er lidt usikker på, hvor du skal starte, så kan du klikke ind på https://hobby-fritid.dk/en-strikkeopskrift-siger-du-dem-kan-du-finde-flere-steder/. Her kan du få lidt idéer til, hvor du kan finde strikkeopskrifter, så du hurtigt kan komme igang med din nye hobby

 

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/

Flere nyheder