Når din Opel skal på værksted

15 marts 2022 Niels Geckler

advertorial

“Mig og min Kadett” lød det som omkvæd på den sønderjyske rapper L. Ron Haralds hyldest til den klassiske model fra den tyske bilfabrikant Opel. Det kan være, at han har haft den til Opel service i Viborg.

Den tyske bilgigant Opel har gennem tiden produceret en lang række spændende modeller og nogen af dem er nærmest ikonisk, mens andre – som oven for omtalte Kadett – i visse kredse har opnået kultstatus. De har også i dag mange fine og populære modeller at vælge imellem for danske kunder.

Der findes for eksempel Opel Corsa og “grønne” biler som den nye Opel Astra Plugin Hybrid, eller hvad med Opel Combo-e Life med plads til op til syv personer og en rækkevide på opladning på over 200 km. Opel Combo-e Life har både skydedør og bagklap.

Når din Opel trænger til service eller reparation

Du kan spare dig for meget bøvl og forbygge store regninger ved at overholde de periodiske eftersyn på bilen, og samtidig vil det være med til at bevare brugtvognsværdien på bilen. Det giver et godt indtryk og en tryghed for en eventuel køber af din brugte bil, at han kan se, at der er blevet passet på bilen imens du har haft den.

Opel service Viborg

Det kan også være, at der er mislyde fra motor, hjul eller bremser, og så er det med at kommer til en god mekaniker. Det kan være noget, som bliver dyrere, jo mere du kører med det eller noget, som går ud over sikkerheden at køre rundt med. For eksempel hvis styretøj eller bremser fungerer dårligt.

Skal du have din Opel til service eller har problemer og skader, der skal udbedres kan du køre den på et specialiseret Opel værksted. Her du sikker på, at de har den rette ekspertise og erfaring med netop de modeller og det mærke.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv