Metoder at blive erfaren på auto

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Metoder at blive erfaren på auto

I det store billede er det med automobiler, biler og færdsel i køretøjer egentlig ikke noget gammelt i menneskeracens historie. Det er vel egentlig mest af alt en lille tilføjelse, når man ser på det sammenlagt.

Men at bevæge sig rundt og navigere i trafikken er noget, alt fra de helt små til de ældre skal forholde sig til.

Dette gælder både, om man er gående, eller man kører i egen bil eller sparer lidt på miljøet ved at samle folk i delebiler eller slet og ret tage den offentlige trafik.

Bilerne lyser op om natten, og netop dette leben med biler i byen, der gasser op, sætter farten ned med videre kendetegner en metropol af en større by – og selv langt ude på landet er synet af køretøjer noget, som man ikke kan komme udenom.

Vores pointe er, at om du så har at gøre med en traktor eller en racerbil, så kan man ikke undse den betydning, som trafik har på vores dagligdag, om man skal ud i den eller ej.

Men alligevel findes der en masse mennesker, for hvem det ikke interesserer dem at følge med i biler, trafikken og lignende, eller de bare har vænnet sig til, at tingene skal glide for dem, og det er først, når tingene ikke virker, at de bemærker det.

Man kan heldigvis læse en hel masse op på de ting, om det så handler om at forstå, hvordan en bil virker, eller man skal have genopfrisket færdselsreglerne for en på cykel, eller man skal lære ens lille barn, hvordan de skal agere og opføre sig i trafikken som gående.

Det burde næsten være obligatorisk læsning at sætte sig ind i den slags, for trafikken kommer nok næppe til at forsvinde, men måske mest af alt omdanne sig, så man kan lige så godt sætte sig ind i den.

Tjek også disse sider:

https://kørenyt.dk/
https://køretips.dk/
https://fartglæde.dk/
https://køreglad.dk/
https://fartblog.dk/
https://MotorOgTeknik.dk/
https://GearBloggen.dk/
https://HyperCar.dk/
https://OmniBil.dk/
https://FartGlad.dk/
https://SpeedyNews.dk/
https://bilelskere.dk/
https://Transportation.dk/

Flere nyheder