Lad ikke din depression blive en livsstil

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Lad ikke din depression blive en livsstil

Mange mennesker tror, at sorg, depression eller angst er et menneskeligt og eksistentielt grundvilkår, som de bare må affinde sig med. Dette er også til en vis grad sandt. Det er sundt og naturligt at gennemleve en sorgfyldt krise i forbindelse med eksempelvis et dødsfald, et ophørt samliv eller en skilsmisse, eller måske endda en fyring fra et arbejde, man var glad for.

Men med tiden bør man komme tilbage til en funktionel tilværelse i erkendelsen af, at intet alligevel bliver det samme, men at livet alligevel fortsætter. Hænger man fast i sorgen, og dvæler man ved depressionen, kan det hurtigt gå hen og blive en sovepude. Og derfra er der ikke langt til det punkt, hvor nedtryktheden og negativiteten bliver normal tilstanden.

Få hjælp til at bearbejde din sorg eller slippe din angst hos en dygtig psykolog

Når du begynder at fornemme, at nu vil du egentlig gerne videre, men ikke rigtig kan komme det ved egen hjælp, kan du med fordel opsøge en autoriseret psykolog. Psykologer er nemlig ikke blot sat på jorden for at hjælpe decideret psykisk eller mentalt syge mennesker.

Du kan få rigtig god hjælp til sorg arbejde og til bekæmpelse af depression hos en erfaren og kompetent psykolog. En psykolog vil typisk gennem samtale terapi hjælpe dig til at arbejde med dig selv, så du kan opnå en dybere indsigt i de mekanismer, som ligger til grund for den onde cirkel og de uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre. På den måde vil du opnå en højere erkendelse af dine egne ressourcer og din indre styrke, og lære at bruge disse elementer til at genskabe en tilværelse med glæde og positivitet.

Hvor kan jeg få mere information om psykolog hjælp?

Hvis du vil læse mere om, hvad en psykolog kan gøre for dig, kan du klikke ind på sundhedsliv.dk

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

Flere nyheder