Lad dit malerfirma i Holte friske væggene op

30 maj 2021 Astrid Pedersen

Har du og din familie besluttet, at Holte skal være jeres nye hjemstavn? Så kan I roligt begynde at glæde jer. Holte er en af de smukkeste bydele i hele Storkøbenhavn.

Som del af Rudersdal Kommune er Holte beliggende i det naturskønne Nordsjælland, tæt på de dybe skove og grænsende op til Furesø. I Holte kan du gå lange ture langs netop denne sø eller i Søllerød Naturpark – og du finder en mangfoldighed af golfklubber med tilhørende baner i det herlige område. Der ud over kan Holte, foruden nogle af Nordsjællands bedste skoler, tilbyde et væld af spændende aktiviteter inden for kultur, sport og fritid.

Der er med andre ord masser at komme efter for børnefamilien som ønsker at tilbyde ungerne det bedste af det bedste. Og så er Holte ikke længere end en halv times togtur væk fra Københavns Indre By ved hjælp af S toget – og endnu kortere med bil via Helsingørmotorvejen eller den historiske Kongevejen.

Lad det lokale malerfirma i Holte hjælpe med istandsættelsen

Der er således ikke noget at sige til hvis hele familien står og tripper for at få lov at flytte ind. I bør dog vente et par uger og dermed give plads til de håndværkere som skal forvandle den nye bolig til et hjem.

Selv om boligen måske ikke kalder på den helt store renovering trænger den efter al sandsynlighed til et frisk lag maling. Og til dette formål kan du med stor fordel vælge et lokalt malerfirma.

Hvilket malerfirma i Holte skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvor du finder den bedste maler i Holte kan du altid tage kontakt til Holte afdelingen af det velrenommerede malerfirma Malerkanonen. Du vil altid kunne finde mindst én afdeling af Malerkanonen i nærheden af den nye bopæl i Holte – læs mere på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv