Kør gokart på campingpladsen

12 januar 2021 Astrid Pedersen

Når sommerferieturen går til Danmark, er det vigtigt at finde de rette campingpladser undervejs. En god campingplads bør, foruden velholdte faciliteter, indeholde mulighed for aktiviteter og underholdning for børn og voksne.

Det kan for eksempel være skattejagter arrangeret af campingpladsen, fiskeri i en nærliggende sø hvor man selv kan fange familiens aftensmad, kano sejlads og vandcykler, eller mulighed for at leje rigtige cykler så man kan udforske området.

Hvor kan mine børn og jeg køre gokart i Ringkøbing-Skjern?

Hvis dine børn er bidt af en gal gokart er det oplagt at vælge en campingplads hvor der er mulighed for at køre gokart på en rigtig bane. På den måde går tiden hurtigt – og ungerne har en fest! Hos Camping og Familiepark West finder du, foruden mange andre aktiviteter, en sikker og morsom gokart bane.

De sjove gokarts kan skyde en fart på op til 60 kilometer i timen – og med en banelængde på 325 meter inklusive masser af sving er der lagt op til megen skæg og ballade med de lynhurtige små biler. Sikkerheden omkring gokart banen på Camping og Familiepark West er i top og banen er overvåget af erfarne personaler som sørger for at alting går efter bogen.

Du skal være minimum 150 centimeter høj for at køre gocart hos Camping og Familiepark West, og berusede eller påvirkede mennesker toleres ikke på eller i nærheden af gokart banen.

Hyggelig familieferie på Camping og Familiepark West

Ud over gokart banen byder Camping og Familiepark West på mange andre sjove og spændende aktiviteter for små og store gæster. Du kan tilmed vælge om du ønsker at lade familien indlogere i en hytte eller i en ferie lejlighed, eller om I ønsker at benytte campingpladsens telt eller campingvogn pladser.

Du kan læse mere om Camping og Familiepark West på hjemmesiden campingfamiliepark.dk

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv