Hvor lang tid agter du at bruge på dit hus?

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvor lang tid agter du at bruge på dit hus?

En god sjat af os mennesker drømmer om at få eget hus, som vi har købt, da det for mange står som den ultimative familiedrøm, at man har ens eget sted, man kan betragte som ens bopæl, så man ikke bor til leje eller under andres nåde eller deler med andre – sådan er instinktet hos mange af os.

Og vi er faktisk gode til at kalkulere med, hvad vi har af penge, hvornår det bedst kan svare sig at flytte i hus, hvad man har af ønsker, om det det skal være til at opfostre børn i eller ej.

Men vi er desværre lige så gode til at glemme, at hverdagen også kommer og banker på en dag, og så bliver den hængende virkelig længe.

Hvad mener vi så med det?

Jo, du kan have drømme om at købe et hus i flere etager samt have en have til, hvor der skal grilles om sommeren, og nogle af lokalerne vil du også selv sætte i stand, da det blev en del af aftalen, da I flyttede ind, så I kunne få lidt afslag i prisen, hvis I selv stod for noget renovering og modernisering.

Du ved godt, at du ikke har råd til så mange håndværkere nu efter det her huskøb, så du er lidt afhængig af, at du selv kan klare mange af tingene indenfor – og så skal haven jo også slås flere gange om ugen om sommeren.

Alt det håber sig op, og man kan godt overskue det teoretisk, men der kommer også hverdagen, hvor der måske er grædende børn, et fultidsarbejde, aftaler med videre, og så har man pludselig ikke den store tid og det store overskud til at komme hjem og gøre noget ved huset.

Og i weekenden vil man egentlig gerne slappe af eller mødes med andre.

Så alt dette skal du også tænke langsigtet med, når du investerer i et hus.

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/

Flere nyheder