Hvad vil det sige at tage livet op til revision?

20 august 2020 Anders Lundtang Hansen

Måske har du gennem tiden hørt det der med, at man tager livet op til revision, men så har du undret sig over, hvad det egentlig betyder.

Det er vi her for at forklare dig nærmere om, for det er faktisk mere omfangsrigt, end man måske lige skulle tro.

Mange mennesker tror, at det har noget at gøre med, at man laver nogle småændringer i ens liv eller man bare ændrer på nogle vaner generelt, og det kan det skam bestemt også, men det er så meget mere end det.

For ændringer, forandringer med videre er skam en del af det med tage livet op til revision, men hvis man virkelig mener det alvorligt, så er der så meget mere i det.

For når man tager livet op til revision, så har man taget en beslutning om, at der skal ske en radikal udvikling og store forandringer i ens liv.

Det kan være fordi, man er utilfreds med, hvor man er nået til i livet, at man er nået til en midtlivskrise, eller man har fået en opvågning efter et besøg på hospitalet, hvor man måske bare skulle til kontrol, men får at vide, at ens helbred skranter.

Måske har man netop været ude for en ulykke, der har gjort, at man indser, at man ikke lever for evigt, så man vil gerne nå en masse med livet, mens man er her.

Det kan så ske på mange vidt forskellige måder, men som regel er det til det bedre, selvom nogle måske føler, at de trænger til at skeje lidt ud og gøre nogle ting, der sætter dem selv på grænsen på, hvad de selv har været vant til, så de ser livet med et helt nyt lys.

Så som udgangspunkt mener man set set, at man ikke bare ændrer lidt, men en hel del ved ens liv, så man vågner til en ny tilværelse.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv