Hvad skal jeg vide angående cannabis?

11 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er rigtig mange ting, man kan sætte sig ind i at vide angående cannabis, så det handler nok i lige så høj grad om, hvorvidt du vil informeres om cannabis generelt, eller det er en hobby, du virkelig vil granske ned i dybden.

Men det første – og vigtigste – at slå fast er nok at sige, at det først og fremmest handler om, at der findes mange myter og sådan set også sandheden om cannabis derude, så du skal holde øje med, om du støder på informationer, der er oplysende på et objektivt og videnskabsbaseret område, eller om det er nogle reaktionære typer, der stadig ser cannabis som djævelens værk.

For man kan for eksempel omdanne cannabis til olie, som man kan CDB, og så kan man blive informeret om, hvordan CDB virker i kroppen, hvor der er mange gavnlige virkninger at udtrække herfra, som kan hele kroppen og sindet på mange områder.

Samtidig er det selvfølgelig relevant at berøre, hvorfor cannabis stadig er stigmatiseret så markant i en negativ retning, selvom man oplever en blødgøring på det område i nyere tid.

Det drejer sig blandt andet om, at salg af cannabis som helhed stadig er ulovligt, selvom der findes visse undtagelser, hvorfor man forbinder ting med, at hvis noget er ulovligt, så er det også farligt.

Men tiden har jo vist, at nogle gange skal man bare informeres mere på et oplyst plan, så man kan komme ind i en mere informativ tidsalder, der er baseret på videnskaben.

Dog er det så også klart, at når noget er ulovligt, som folk gerne vil anskaffe sig, så er det ofte kriminelle typer, der handler med den slags, og så skal man nogle gange interagere med den slags mennesker for at få fat i cannabis.

Når det så ikke er statsreguleret, kan man ende med noget dårlig cannabis, som er skadeligt for en, eller man kan ende i et misbrug, så man reelt set ender med måske at blive afhængig af andre, mere farlige stoffer.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv