Gå trygt til tandlæge på klinik i Horsens

18 juli 2022 Astrid Pedersen

editorial

Tandlægen arbejder først og fremmest med forebyggelse og behandling af lidelser i tænder og tandkød. Men vidste du at du også kan få kosmetiske og æstetiske tandbehandlinger hos din tandlæge?

Lad tandlægen blege dine misfarvede tænder

Døjer du med grimme, gulbrune tænder efter et langt liv med kaffe, te rødvin og måske tobaksrøg? Så har du sikkert overvejet at lade tænderne afblege ved hjælp af et af de produkter der kan købes online.

Men her bør du passe på – for der er mange fup produkter derude. Du kan hurtigt risikere at foranledige uoprettelig skade på dine tænders emalje, med følsomme tandhalse og ødelagt tandkød til følge.

Hvis du ønsker en sikker tandblegning, bør du i stedet kontakte din tandlæge. På den måde er du sikret blegning af dine tænder ved anvendelse af godkendte og skånsomme midler. Din tandlæge vil advisere dig angående påføring og øvrig anvendelse af produktet. Og du undgår dermed risikoen for ødelagte eller unaturligt udseende tænder.

tandlæge

Få hjælp til tandregulering hos tandlægen

Vore tænder flytter sig hele livet igennem. Derfor vil du kunne opleve at dit før så flotte og regelmæssige smil er gået hen og blevet en kende skævt – altså på den ucharmerende måde.

Her kan din tandlæge også hjælpe. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få det flotte smil igen selv om man har nået en moden alder. Og da du kan få rettet tænder ved hjælp af usynlige skinner, der kan tages ud når du skal spise eller børste tænder, vil en tandretning være knap så ubehagelig som du måske erindrer fra din barndom.

Find din lokale tandlæge i Horsens

Er du på udkig efter en tandlægeklinik, som kan hjælpe dig med at holde tænderne flotte og funktionelle hele livet igennem, kan du med fordel vælge Bering Hus Tandlægerne. Bestil tid online på beringhus.dk

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv