Fordele ved singlerejser kontra afsted som par

06 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Fordele ved singlerejser kontra afsted som par

Når langt de fleste danskere tænker på, at de skal på ferie, så skal de gøre det sammen med familien, vennerne eller specielt deres bedre halvdel og eventuelt have børnene med.

Sådan er vores opfattelse indlejret i en, at man næsten ikke kan forestille sig at holde ferie på andre måder, fordi man er så sammentømret en familie, at det stort set ikke kan komme på tale, at man tager på ferie uden dem – faktisk overvejer de slet ikke tanken.

Selv dem, der ikke befinder sig i et parforhold, leder efter nogle at tage på ferie med, så de har nogle at dele minderne med bagefter, hvilket da også er helt forståeligt.

Men man kan jo sagtens tage på ferie sammen med nogle mennesker, hvor man har det samme grundlag at tage på ferie under: man er single.

Dette kan man blandt andet gøre med events4singler, der arrangerer en hel masse af den slags ferie.

Selvfølgelig kan man sige, at det kan ligge slet skjult mellem linjerne, at parolen så her er at score en anden person, fordi man slipper for at spørge den anden person om, hvorvidt vedkommende er ledig på markedet.

Og man er ikke gemt væk bag sociale profiler.

Men har du nogensinde siddet sammen med nogle venner, der har været i et fast parforhold længe, hvor du nævner, at du da godt gad tage på en spontan ferie til udlandet.

Du har råd, du har tiden, og du glæder dig; og så ser din ven misundeligt på dig.

For den samme person i et parforhold kan ikke på samme måde lige planlægge og indstille sig på den slags ferier.

Så der er faktisk flere fordele ved kun at skulle tænke på sig selv, når man vil tage på en pludselig ferie, hvor det ikke bare handler om, at man vil på single rejser for at feste, score og have det sjovt, men også få nogle uforglemmelige minder alene.

Ens bedste selskab skulle jo også helst være en selv.

Flere nyheder