Find din lokale mekaniker i Viborg, og få den bedste service

27 januar 2020 Astrid Pedersen
Find din lokale mekaniker i Viborg, og få den bedste service

Dit autoværksted i værksted hedder Steffenauer Auto – hvis du altså ønsker at entrere med en mekaniker, som yder kundevendt og professionel service. Hos Steffenauer Auto vil de dygtige og erfarne medarbejdere stræbe efter at lære dig og din bil at kende så hurtigt som muligt, således at det bliver muligt at servicere jer begge på optimal vis.

Dette betyder, at du som fast kunde hos Steffenauer Auto kan nyde godt af den bedst mulige hjælp fra mekanikere, som har et indblik i din bils unikke karakteristik, og kendskab til tidligere reparationer og behandlinger. Tegner du ydermere en fast service aftale hos Steffenauer Auto, vil en lang række services og faciliteter stå til rådighed for dig. For eksempel kan du indlogere dine vinter og sommerdæk på det til værkstedet hørende dæk hotel, hvor disse kan opbevares i de perioder hvor de ikke er i brug. Og så kan du tilmed få dem skiftet kvit og frit to gange om året.

Hvem er Steffenauer Auto?

Steffenauer Auto er tidligere kendt som Rødding Auto. I 2007 overtog nuværende ejer Morten Steffenauer virksomheden, som flyttede til nye, moderne lokaler i Viborg og ved samme lejlighed ændrede navn. Morten Steffenauer har siden 1989 arbejdet som automekaniker, og har således lang erfaring med servicering og reparation af alle biltyper.

Foruden Morten er fire andre dygtige og kompetente mekanikere ansat hos Steffenauer Auto. Samtlige medarbejdere gennemgår jævnligt efteruddannelse i form af kurser, som holder dem a jour med de nyeste arbejds metoder i autobranchen. Hos Steffenauer Auto anvendes udelukkende professionelt værktøj samt godkendte reservedele fra de bedste leverandører i forbindelse med såvel service, reparation og fejlfinding. Dette er din garanti for, at din bil holder sig velkørende i hele garantiperioden.

Hvis du ønsker yderligere information om Steffenauer Auto, kan din mekaniker i Viborg kontaktes via hjemmesiden steffenauerauto.dk

Flere nyheder