Facadeskilte med samme evne som klistermærker

10 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Facadeskilte med samme evne som klistermærker

Facadeskilte er jo bestemt ikke klistermærker, og facadeskilte er desuden ofte meget større end de helt almindelige klistermærker, for ellers vil de være for bøvlede at have med at gøre, og man ville ikke kunne sætte dem godt nok op, hvorfor man hellere ville bruge en plakat til dette.

Se blot her, hvor store facadeskilte her: nordiksign.dk.

Men dette betyder ikke, at man ikke kan få små facadeskilte, som man kan udnytte på andre måder, end man ser de mere vante af slagsen.

For når man tænker facadeskilte, så ser man ofte nogle store pompøse for sig, der hænger over – ganske vist – facaden på en butik.

Disse kan være mere eller mindre permanente, hvor de måske er med separate bogstaver, står i tre dimensioner og har funklende lys i sig, der kan tilvælges i forskellige farver og faconer at lyse i.

Der findes også de lidt mindre facadeskilte, som man kan hænge udenfor i forretningerne, som peger i retning af de afdelinger, man gerne vil hen til, eller man kan lade dem hænge over varen, så de er nemmere at spotte.

Disse kan også være med lys og andre former indenfor, der er skræddersyet til ens forretning.

Så hvor kommer den sammenligning med klistermærker så ind i billedet?

Det er lidt er søgt eksempel på den slags skilte, man for eksempel ser i vinduer ved beværtninger og lignende, hvor de blandt andet kan indikere, at man kan få en given vare derinde, eller om der er åbent eller lukket.

Den slags kan man få som lysende stofrør, selvom neonrør er ved at være gammeldags, så har typen og efterligningerne stadig en renæssance.

Men i stedet for at have den slags til at hænge og lyse ind i kunderne eller dingle ude foran, som kan ramme dem, så kan man få nogle mindre, der lige er i størrelsen af et klistermærke eller lidt større, som man kan bruge her.

Flere nyheder