Få råd til mere varme med en varmepumpe

25 februar 2020 Astrid Pedersen
Få råd til mere varme med en varmepumpe

Står du for en renovering med tilhørende energi optimering af dit hus? Så står du samtidig til at spare store beløb, hvis du altså griber alle de muligheder, der findes for at hoppe med på den grønne omstilling. Ud over det, at du kan opnå offentligt tilskud til mange af de tiltag, en sådan renovering kræver, vil de nemlig også spare dig for en masse penge på den lange bane.

Vælger du for eksempel at skifte samtlige ruder i husets vinduer ud med energi besparende termo ruder, vil du ikke skulle fyre så meget som du plejer. Dette vil, i lighed med efter isolering af ydermurene på dit hus i sig selv repræsentere en kraftig besparelse. Og vil du for alvor sætte trumf på, kan du skifte dit gamle fyr eller dine ineffektive elektriske radiatorer ud med en moderne luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte til varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at gå over til opvarmning af huset ved hjælp af varmepumpe. For det første passer en varmepumpe perfekt til din nye grønne og klima venlige profil. Dette skyldes at en varmepumpe er det mest energi effektive alternativ til de konventionelle opvarmnings metoder, som findes på det danske marked den dag i dag. For det andet er der virkelig penge at spare, hvis du installerer en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Du kan sandsynligvis vinke farvel til op imod 70 procent af dine årlige udgifter til opvarmning af hjemmet hvis du skifter fyret eller elvarmen ud med en varmepumpe. Og da du kan opnå energi tilskud til montering og installering af en varmepumpe, vil denne have tjent sig selv ind på ingen tid.

Du kan altid finde netop den varmepumpe, som passer til dine behov, hos gramenergi.dk – klik ind og læs mere!

Flere nyheder