Få hjælp til fliserens i Roskilde

31 maj 2021 Astrid Pedersen

Hvis du går rundt og er træt af dine plettede og grimede fliser i haven bør du overveje at kontakte et haveservice firma som tilbyder professionelt udført fliserens.

Kan jeg ikke bare selv udføre fliserens?

Der er mange bolig ejere som vælger at investere i en højtryksspuler for selv at kunne rense fliserne for diverse vækster. De fleste fortryder dog dette valg i løbet af ganske kort tid. Hvis man som lægmand forsøger sig med fliserens ved hjælp af højtryksspuling kan man nemlig med meget stor sandsynlighed risikere at ødelægge fliserne.

Hvis højtryksspuleren ikke er indstillet korrekt, eller man bruger den forkert, kan man komme til at fjerne flisernes beskyttende skal. Så vil fliserne blot blive endnu mere porøse hvilket giver lav og flisepest sam mos og alger bedre vækst betingelser. Og om vinteren kan du risikere frostsprængninger på grund af indtrængende fugt.

Hvor kan jeg få hjælp til fliserens i Roskilde?

Hvis du er bosiddende i Roskilde, Køge, Holbæk, Gilleleje eller Ringsted hedder dit lokale haveservice firma Stecks Fliserens. Stecks Fliserens har mange års erfaring med professionel fliserens og har igennem tiden betjent mange tilfredse have ejere i de oven for nævnte områder.

Med Stecks Fliserens til hjælp er du garanteret flotte ensartede fliser som takket være den efterfølgende imprægnering holder sig smukke og intakte – og fri for flisepest – igennem de næste mange sæsoner. Stecks Fliserens benytter nemlig professionelt værktøj og materialer i forbindelse med fliserens således at fliserne ikke beskadiges som følge af behandlingen.

Alt hvad der hedder mos, alger, lav, ukrudt og flisepest fjernes på nænsom, dog effektiv, maner. Og efterfølgende behandles såvel fliser som mellemrum således at nye vækster ikke får så nemt ved at finde fodfæste.

Hvis du ønsker et tilbud på fliserens ved Stecks Fliserens kan du kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden stecksfliserens.dk

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv