Få assistance til inkasso i dit firma

19 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Når man som selvstændigt erhvervsdrivende gang på gang må afskrive ubetalte fakturaer som tab kan man godt gå hen og blive lidt indebrændt. Mange kunder vælger simpelt hen ikke at betale deres regninger. I mange tilfælde magter man som virksomhedsejer ikke at bruge tid og kræfter på at forfølge en dårlig betaler.

Efter et vist antal ubesvarede henvendelser via mail og telefon vil mange kreditorer give fortabt og lade faktura være faktura. Det koster for megen energi at skulle prøve at kradse pengene ind – især hvis man har mange kunder, og det måske blot drejer sig om forholdsvis små beløb.

Men faktisk er der ingen grund til at give op. Du bør ikke finde dig i at dine kunder snyder dig for dine penge. Det kan nemlig godt lade sig gøre at bringe det skyldige beløb til veje uden at du behøver at skulle spilde mange timer og kræfter på dette. Det er blot et spørgsmål om at finde et godt inkassofirma.

Hvordan kan et inkassofirma hjælpe mig?

Med hjælp fra et inkassofirma kan du få inddrevet dine skyldige beløb, selv fra de mest stædige kunder. Et inkassofirma giver ikke op før kunden har betalt. Det er nemlig inkassofirmaets job at inddrive skyldige beløb. Og hvis det betyder at kunden skal forfølges hele vejen til fogedretten, er det det der sker.

Dit inkassofirma varetager kontakten til din kunde. Allerførst vil inkassofirmaet prøve at tale med kunden om hvorvidt der skal stables en afdragsordning på benene såfremt kunden ikke er i stand til at betale regningen lige nu og her.

En god dialog er basis for en hver inddrivelses procedure. Kan kontakten ikke etableres telefonisk vil inkassofirmaet prøve ad anden vej. Og i sidste ende kan dit inkassofirma trække skyldneren i retten.

Du kan få hjælp til inkasso hos Debtia A/S – læs mere på debtia.dk

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv