Få flot bordplade igen ved slibning

20 december 2018 Tina Høy
Få flot bordplade igen ved slibning

Giv din bordplade nyt liv og et nyt udseende

Bordplader i køkkenet og andre steder i boligen bruges dagligt og er derfor meget udsatte for skrammer, ridser og anden slitage, der giver dem et falmet og brugt udtryk. Er det tilfældet med dine bordplader, kan slibning og efterbehandling skabe en stor, positiv forskel frem for at udskifte hele bordpladen. Få et tilbud gulvkanonen.dk.

GulvKanonen er specialister i gulvafslibning og slibning af bordplader og har mere end 10 års erfaring fra branchen. 

Fagfolk sikrer et resultat i høj kvalitet

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma. De går meget op i at levere høj kvalitet – både i de opgaver de udfører, men også med deres service. Til alle opgaver bruger de erfarne fagfolk, professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet. Det er din garanti for et godt og tilfredsstillende resultat.

Ved slibning af en bordplade er der mange forhold, du skal være opmærksom på for at få det bedste resultat. Derfor anbefaler GulvKanonen, at du kontakter dem, så de kan tale med dig om at finde den løsning, der passer bedst til dit behov. En vigtig overvejelse kan blandt andet være valget af efterbehandling; skal din nyslebne bordplade have den samme type efterbehandling som før, eller skal du vælge en anden behandling, der kan skabe et anderledes udseende?

Udover inspiration og rådgivning i forhold til slibning af din bordplade kan de også give gode råd om korrekt vedligeholdelse, så du får glæde af din nyslebne bordplade i længere tid.

Få et gratis tilbud på din opgave

Du kan også få et gratis og helt uforpligtende tilbud på slibning af din bordplade eller en af deres andre ydelser, der alle har tre års garanti. Du kan få svar på flere spørgsmål på deres hjemmeside, fx prisen på slibning af bordpladen, der typisk ligger på 1500-2500 kr. 

Flere nyheder