Er du også altid på jagt efter nyt, nyt, nyt?

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Er du også altid på jagt efter nyt, nyt, nyt?

Vi lever desværre i en tidsalder, hvor det handler om hele tiden at være på, og i den forbindelse får vi også hele tiden kastet nyheder i hovedet på os fra et væld af medier, hvor det før i tiden hovedsageligt kom indenlands fra, men nu er det også via udlandet.

Og så kan det blive svært at skelne gode nyheder fra de mindre gode – og specielt de deciderede dårlige og falske af slagsen, der bare er til for at sprede rygter.

Desværre bliver man af os moderne mennesker hovedsageligt mødt med nyheder på de sociale medier, hvorfor nyhedsmedierne skal prøve at fange os, end at vi skal opsøge dem, som man trods alt skulle i gamle dage, og ellers var de alligevel lidt svære at undgå.

På nogle punkter er det godt, at der er kommet et større og mere varieret udbud af nyheder, men nyhederne skal også overleve, og de ser jo på, hvad vi mennesker interessere os for, og så skriver de ofte derefter – og det er tit angående underholdning.

For det handler om kroner og hører, specielt når man er et privat medie; så selvom man måske gerne vil give nogle afslørende og dybdeborende nyheder for folket, så er det svært at afsætte ressourcer til den slags og præsentere dem, når folket helst vil læse, høre og se om sjove ting.

Derfor bliver man nødt til at være kritisk i ens tilgang til nyheder, og hvor man finder dem.

Men der findes heldigvis gode steder at opsøge moderne nyheder på, og det sker stadig, når man selv har tid, end at man skal vente på nyhederne – så man kan være aktuel.

Her er der ingen grund til at frygte, at man går glip af noget, for man ender næsten med at være den første, der får fat i de her nyheder og kan dele dem.

Tjek også disse sider:

https://nyhedsposten.dk/
https://daglignyt.dk/
https://BombastiskLiv.dk/
https://DagligTale.dk/
https://EnVerdenAfNyheder.dk/
https://NyhedsPuljen.dk/
https://NyhedsPlus.dk/
https://SOLOHISTORIE.dk/
https://udmelding.dk/
https://lidtnyt.dk/
https://danskenews.dk/
https://anchornews.dk/

Flere nyheder