Der er invasiv sport fra udlandet

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Der er invasiv sport fra udlandet

Tænk dig tilbage til en tid, hvor det mest var fodbold, der optog den her nation, selvom vi ikke var så gode til det på internationalt plan, men vi blev bedre – markant bedre på det felt.

I takt med forbedringen på det område, så begyndte flere lokale sportsgrene at blive mere interessante for danskerne på nationalt plan, hvor man blandt andet kan fremhæve håndbold.

Senere som TV’et og flere kanaler og mere mediedækning blev større, blev nogle forholdsvis ukendte sportsgrene mere bemærket herhjemme, hvor vi kan nævne en dækning af et vinter-OL, hvor curling kunne ses live, og kvinderne blev helte i Danmark.

Spoler vi frem til i dag, så kan man se, at udbudet af at interesse sig for sport er blevet markant større og kommet tættere på de almindelige seere, fordi man ikke er begrænset af, hvad man kan finde på de gængse kanaler på TV og lignende – man opsøger det selv, også selvom det bliver transmitteret på udenlandske kanaler eller nettet.

På den måde har man i den nyere tid sæt en øgning af sportsgrene som basketball, amerikansk fodbold og baseball, der endda har fået deres egne træningsanlæg og mere professionelle ligaer herhjemme, hvor man før i tiden dyrkede den slags på hobbyplan og slet ikke postede penge i det seriøst.

Trods tidsforskelle følger selv danskere med i sportsmuligheder, der udspiller sig live på den anden side af jorden, mens det er nat i Danmark, fordi de vil være aktuelle med kampene, og dette gælder ikke kun de store finaler i sportsgrenene.

Dette hænger som sagt sammen med, at det er blevet markant lettere at tilgå den slags sportsmuligheder med de mange medieformer og hurtigere internetadgang, som man ikke havde adgang til før i tiden.

Det bliver interessant at se, hvilke fremtidige sportsgrene, der kommer til at dominere danskerne.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/

Flere nyheder