Cykelhjelme til børn? Find dem online

02 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal din søn eller din datter til at transportere sig selv til og fra skole på to hjul? Så bør du sørge for at udstyret er i orden.

En god og solid cykel er selvfølgelig et must. Cyklen skal være forsynet med fungerende bremser – gerne både hånd og fod bremser – samt lovpligtige lygter og reflekser, og selvfølgelig en ringeklokke. Og den unge cykelrytter skal udrustes med den rette hoved beskyttelse i form af en sikker cykelhjelm.

Er det virkelig nødvendigt med cykelhjelme til børn?

Måske tænker du at der ikke er nogen fare forbundet ved at lade dit barn cykle til skole uden cykelhjelm. Skolen ligger måske lige nede ad vejen, og der er ikke den vilde trafik. Desuden kørte du ikke selv med cykelhjelm da du var barn – og du lever da endnu.

Men her skal du huske at det ikke er ensbetydende med at der ikke er risiko for styrt på vej til eller fra skole. Bare fordi det aldrig skete for dig kan det sagtens ske for dit barn. Og der skal kun et enkelt styrt til før dit barns fremtid er ødelagt.

En svær hovedskade kan nemlig have ganske alvorlige følger. Mange mennesker som lever med senfølger efter selv en relativt mild hjernerystelse, døjer med tilbagevendende hovedpine, koncentrations besvær og søvn problemer. Og du kan sagtens risikere at dit barn pådrager sig såvel kraniebrud som hjerneskade i forbindelse med et hårdt styrt lige ned i asfalten.

Find den rette cykelhjelm til dit barn online

Selv om det ikke er muligt at sætte en pris på dit barns hoved eller fremtidige helbred vil du sikkert alligevel blive glad for at høre at en cykelhjelm ikke koster alverden. Hos Cykelhjelm.dk kan du finde et stort udvalg af godkendte cykelhjelme til børn. Klik ind og se dem alle på https://www.cykelhjelm.dk/shop/boern-15c1.html 

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv