Brug en dørstopper ved døren

30 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ret så irriterende, når man ellers havde åbnet døren forsigtigt, men så er der en trækvind, som der hiver fat i døren og smækker den ind i væggen.

Specielt børnene tænker ikke over den slags, og det er lige meget, hvor mange gange man har sagt det til dem, så bliver de ved med at smække den op i væggen,

Du havde ikke lige tænkt over det, da du fik døren sat op, og du orker ikke at rette den til på en eller anden måde, for det vil tage for lang tid, og det bliver sikkert også dyrt.

Men væggen er ved at være godt medtaget, hvor malingen er forsvundet efter de mange slag med døren, der er sprækker i væggen, og nogle gange sker det endda, at malerierne falder ned fra væggen over de hårde slag.

Noget må gøres!

døre

Dørstopperen ved døren gør det for dig

Den nemmeste og billigste løsning er at bruge en dørstopper, som du sætter op ved væggen, og sådan en kan du få i kortere og mindre korte længden, så man heller ikke risikerer, at døren kan nå at slå ind i en liste ved væggen, hvis man vælger at sætte dørstopperen på væggen.

Hvis der er andre ting, som døren kan ramme ind i, når den bliver åbnet, så er det næsten nemmere, at man fjerner de ting, end at man går hen og leder efter en større dørstopper, for man skal stadig have en oplevelse af, at døren åbner helt op, selvom der er sat en dørstopper op som hindring.

En god dørstopper laver heller ikke mærker på døren, hvis man ikke slå døren op i den – men selv hvis det sker, så er det bedre, end at væggen også bliver ødelagt!

Kan du ikke selv finde ud af at sætte den dørstopper op, så kan du få en fagmand til det.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv