Aktive rejser – sundt, sjovt og spændende

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Aktive rejser - sundt, sjovt og spændende

Gider du ikke ligge og flyde ved poolen eller i en strandstol i vandkanten under hele din ferie? Dyrker du til hverdag en aktiv tilværelse med sport, idræt eller blot en del fysisk aktivitet – og foretrækker du at være i bevægelse frem for at sidde stille alt for længe ad gangen? Så bør du vælge en ferie med mulighed for at dyrke udfordrende og morsomme aktiviteter. Måske endda nogle aktiviteter, som du ikke har mulighed for at dyrke derhjemme.

Vandring i de norske fjelde – en sublim natur oplevelse

En overset form for ferie er vandreferien – og vores nabo mod nord byder på mange smukke scenarier, som kan nydes under vandring. Med en vandretur i Norge får du frisk luft, stilhed, og en ganske overvældende natur, som du kan nyde i fulde drag.

Trænings ferie under sydlige himmelstrøg

Hvis du ønsker et ægte sports og trænings ophold i din ferie, kan du kigge sydpå. Du skal faktisk ikke særligt langt væk fra vore nordlige breddegrader før du finder lækre ferie resorts, hvor du har mulighed for at holde dig i form. De Canariske Øer Fuerteventura og Lanzarote byder på henholdsvis Playitas og Club La Santa Sport, som begge er super veludstyrede hotel komplekser med alle trænings faciliteter og mulighed for at dyrke flere variationer over temaet vandsport.

Her kan du træne i vel udrustede trænings center hver eneste dag, svømme i flotte og velholdte swimming pools med olympiske mål, og måske endda cykle lange ture i det kuperede terræn. Internationale og danske atleter benytter de to resorts i forbindelse med trænings lejr, så måske du er heldig at støde på håndbold eller svømme landsholdet, når du holder aktiv ferie på de smukke øer i Atlanterhavet.

Du kan læse mere om Playitas og Club La Santa Sport på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere nyheder