3 elementer du skal bruge til en hjemmeside

28 september 2021 Steffen Hansen

Hvis du gerne vil have en hjemmeside, så er der nogle ting, du skal have styr på, for at dette kan blive en realitet. Tre af de væsentlige ting, som du skal have styr på har vi derfor samlet i dette skriv, så du kan prøve det af, og prøve at lave din egen hjemmeside! Læs mere herunder.

Et domænenavn

Det første og måske det vigtigste sted man skal starte er ved at find et domænenavn. Det skal man fordi det er selve identiteten, som ens hjemmeside vil få. Det er det navn, som andre kan finde hjemmesiden på, og også den måde folk kan finde dig på Google og på andre søgemaskiner. Derfor skal du nøje overveje, hvad navn du vil give din hjemmeside, og herefter undersøge om navnet er ledigt.

Hosting til hjemmesiden

Når man vil have en hjemmeside op at køre, så er det vigtigt, at man finder et godt sted hvor de tilbyder webhosting. Det er det fordi din webhost er det sted, som sørger for at din hjemmeside er tilgængelig hele tiden. Hvis du finder en dårlig host udbyder, så kan du risikere, at man ikke kan tilgå din hjemmeside hele tiden. Dette vil være katastrofalt, hvis du har en hjemmeside, som måske kunne have fået mange besøgende i den periode, hvor hjemmesiden ikke virker.

Hvordan skal den laves

Det er væsentligt, at du finder ud af hvordan du vil lave din hjemmeside. Vil du bruge et CMS som WordPress, eller vil du lære at kode selv? Disse overvejelser skal du gøre dig, så du ved hvordan du skal gå videre med din hjemmeside, når du har hosting og domæne på plads. Vi anbefaler, at man bruger WordPress, hvis man er ny til faget, og gerne vil prøve at lære det selv. Ved at bruge et CMS, så slipper man nemlig for at lære at kode.

Flere Nyheder

12 februar 2021

Renover dit gulv